Homepage / Retourneren

Wat vervelend om te horen dat je de Progress Bike wilt retourneren! Wij helpen jou graag met het terugsturen van een pakket of met een passende oplossing. Als je vragen hebt over het retourneren kun je gemakkelijk contact opnemen per e-mail of via onze Live Chat (onderaan de website).

Bedenktijd en herroepingsrecht

Als je een bestelling plaatst bij Progress Bike heb je altijd recht op een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van reden. Voor het retourneren van een pakket willen wij jou vragen om het retourformulier in te vullen en te versturen naar support@progressbike.nl. Hiermee gaan wij contact met jou opnemen om de retourzending aan te melden bij de vervoerder. Deze bevestigingsmail krijg je binnen 24 uur toegestuurd.

*Een retourzending moet worden verstuurd binnen 14 dagen na het aanmelden van het pakket voor herroeping. Meer hieronder kun je vinden in de bevestigingsmail die je ontvangt na het opsturen van het retourformulier.

Na het retourneren van een pakket, zullen wij binnen 14 dagen na aankomst het volledige aankoopbedrag overmaken met de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen. 

Wanneer mag ik een pakket niet retourneren?

Bij het bestellen van jouw Progress Bike zijn er garantievoorwaarden van toepassing. Je kunt soms een pakket niet retourneren onder de volgende omstandigheden:

  • Het product is gemonteerd of gebruikt en er zijn geen constructie- en/of materiaalfouten ontdekt;
  • De originele verpakking en onderdelen niet compleet zijn (zonder gemelde tekortkomingen van Progress Bike);
  • De eigenaar/afnemer kan niet aantonen de eerste eigenaar te zijn van het product. Slechts de afnemer kan het pakket retourneren;
  • De bedenktijd van 14 dagen is overschreden en er zijn geen constructie- en/of materiaalfouten geconstateerd.

  Ik wil mijn pakket retourneren

  Wij helpen jou graag met het retourneren van jouw pakket. Mocht jouw Progress Bike niet voldoen aan jouw verwachtingen en wil jij jouw geld terug, dan kun je ons het getekende retourformulier toesturen. Dit retourformulier kan per e-mail worden verstuurd naar support@progressbike.nl.

  Je krijgt binnen 24 uur een bevestigingsmail toegestuurd met de verdere stappen en de aanmelding bij de vervoerder. 

   Bekijk hier de garantievoorwaarden.